dinsdag 2 februari 2016

**********WAT MEER UITLEG OVER ENKELE VOERMIXEN **********

Graag wil ik jullie wat meer uitleg geven over de verschillende voeders van ons Gamma 
                
                           RIVER MIX
                                    **************

  
Een ideaal sterk klevend voer met een fijn aroma en een interessante kleur ontwikkeld voor de visserij op waters met een sterke stroming.Dit voer heeft reeds voor schitterde resultaten gezorgt.Hetkan ook gebruikt worden om de kleefkracht van andere mengsels te verhogen.

                                 LAKE  MIX
                                 **************
  
Voer samengesteld voor het vissen op ondiepe vijvers en kanlen.Is licht,wolkt is actief en zeer sterk gearomatiseerd.Kortom een voer voor alle vis die voorkomt.Verzwaren kan natuurlijk met combinatie van voorn en absolute.Voor sterk stromend water voeg je 50% absolute of river toe.Versterk dit met Honing,Koriander of Caramel en je hebt een prachtig mix.

                      Competition Plus
                      ***************


Een van de bekendste voeren uit het Geers assortiment.Competition Plus wordt gebruikt in moeilijke omstandigheden wanneer de vis niet echt op dreef is of wanneer het visbestand beperkt is.Doordat dit voer weinig verzadigt kan het gebruikt worden om andere mixen zoals Clubmen voorn of dender special te verarmen qua voedingsgraad.Dit voer is misschien het meest gebruikte recept uit het Geers gamma.Het is verkrijgbaar in twee kleuren :zwart en natuur.Alle geers lokstoffen mogen aan dit voer toegevoegd worden.

                              CARP 
                             *******


Een zeer aromatisch,grof voer geschikt voor het vissen op karper in vijvers en kanalen.Gecombineerd met Absolute of Bream extra is dit voer niet alleen voor karper maar ook voor grote brasem zeer aanlokkelijk.De lokstoffen amandel,karamel,aardbei en honning kunnen de lokkracht van het voer enkel verhogen.

                         ABOSOLUTE
                         *************


We weten dat we over dit toplokaas niet veel nieuws kunnen vertellen.Absolute is het bekendste voer uit het Geers Gamma.Door de grote kleefkracht maakt het mogelijk om zeer veel levend aas door het voer te mengen.Op stromend water kan zware leem 50รน toegevoegd worden.Zijn neutrale opbouw laat het toevoegen van alle aroma's toe.Een handjevol Absolute door uw favoriete mix kan wonderen doen.

                CLUBMEN VOORN
               ********************
 

Prijs ,kwaliteit en resultaat staan op het visitekaartje van dit voer dat speciaal ontwikkeld werd voor de vangst van zowel kleineals grote voorn.De bijzonder samenstelling zorgt ervoor dat de voerballen snel naar de bodem zinken maar daar zeer snel uiteenvallen.Een mengeling van clubmen voorn en clubmen brasem zorgt voor het beste universeel voer voor een gemengde visserij. 

            Gamma 4 special Feedermix 
            **************************

Deze geniale mix is speciaal voor de voederkorf ontwikkeld .Dit voer wordt gebruikt voor de vangsten van alle types witvis.Ondanks zijn sterke binding is de korf in minium van tijd leeg.Dit middelgrof voer verzadigt de vis niet.Gamma4 kan probleemloos gecombineerd worden met Clubmensoorten en dit speciaal met de Clubmen Skimmermix.Leverbaar in Karamel-Geel,Sweet-Fish,Kruiden-Bruin,Biscuit Orange.


Willen jullie nog meer uitleg over de andere voeders van Geers-Verpa en Barbarian Baits bezoek ons dan op de verschillende opendeurdagen waar we aanwezig zullen zijn. 

maandag 1 februari 2016

Opendeurdagen bij Hengelsport Reynders en Weyn


Dit weekend zijn we weer van de partij op de volgende opendeurdagen Hengelsport Reynders Tessenderlo en Hengelsport Weyn in Temse.
Hier zullen we alle uitleg geven  over de ;

Liquid Flavour,Flavor dips ,Flavor poeders en de voeders

                                        Liquid Flavour

                                           Flavor Dip


                                                  Bararian Baits voeders



                                   Verpa voeders


Hengelsport Reynders vindt je op Hulsterweg 8 Tesserderlo
Hengelsport Weyn                      Kleine Dweersstraat 54 Temse