dinsdag 18 november 2014

VERPA -GEERS LEEM

De meeste onder ons weet al een tijd dat ook Verpa zijn eigen produktassortiment aan verschillende soorten leem.Zo zijn er binnen het assortiment zware en lichte leem in verschillende kleuren.





Deze leem is dan ook perfect om toe te passen bij onze visserij op extreem diep en/of snel stromende wateren.Ook op de kanalen en rivieren met zware scheepvaart komt dit produkt bij uitstek tot zijn recht.Leem kan zowel gebruikt worden als verzwaring van lokaas of om puur te gebruiken.



Deze leemsoorten produkten zijn dan goed puur te gebruiken in combinatie met ver de vase.Een aantal leemballen hiervan verzekert je ervan dat zelfs bij de meeste extreme stroming en /of scheepvaart je muggenlarve daar blijven waar je ze hebben wilt op je voerplaats.




In tegenstelling tot bij je lokaas hechten de muggen zich aan de leemaarde die ,nadat de bollen op de bodem zijn open gegaan,als een hoopje op de bodem bij elkkaar liggen.Perfect om de vis op zijn plaats te houden.




Bij de visserij met muggenlarve is het een absolute "must" om ze voor het gebruik eerst goed te "ontvetten" en los te maken.Hiervoor is de droge leem het perfecte produkt voor.Wanneer je muggelarven aanschaft zullen ze vaak puur verpakt zijn in krantenpapiers.Wanneer je de larven gewoon zou vermengen met het lokaas zou een groot percentage ervan op de wateroppervlakte blijven drijven.Datkan dan niet de bedoeling zijn.De beste manier om dat dit te voorkomen is door simpel wat Droge Leem te vermengen met de muggen en daarna voorzichtig doorheen te wrijven met je handen.De larven of de zogenaamde muggen komen zo los van elkaar en beginnen te bewegen.





Daarnaast heeft Verpa ook Bentoniet .Dit is een prachtig produkt dat veel sportvissers op de juiste waarde weten te schatten.
Bentoniet is idiaal om toe te voegen aan vrijwel alle andere vochtige grondsoorten.Door toevoeging van een percentage Bentoniet krijgt je voertje meer bindkracht.




Voor meer info Geert Pakvis
                         Tel. 0031-651520362
                         E-mail gpakvis@caiway.nl