woensdag 31 december 2014

OPENDEURDAGEN BIJ VERPA -GEERS



Dinsdag morgen ben ik toch maar vertrokken richting Naaldwijk ,
voor een bezoek aan Verpa -Geers .Die nu voor de tweede keer werden gehouden.Na een reisje van 2,5 uur kwam ik aan bij de fabriek.Toen we binnen kwamen werden we ommiddellijk goed ontvangen door Marjolein,met koffie en oliebollen.Geert was al bezig met rondleidingen .we kwamen snel aan te praat met andere vissers waaronder Duitse vrienden.



Na een tijdje kwam Geert dan binnen met een groep die al een rondleiding hadden gehad.Iedereen waren zeer blij met leerrijke tocht door de fabriek.Na een half uurtje en nog een tasje koffie vertrokken wij en onze duitse vrienden ook voor de rondleiding.


Het eerste wat we tezien kregen was het nieuwe voeder voor 2015 ,
dat meer dan een jaar getest werdt door zijn vissers .



Wie vragen had kon die gewoon vragen ,en werd met raad en daad op zijn wenken gediend.Daarna gingen we verder na de plek waar de verschillende soorten leem lagen.



Hier gaf hij dan ook weer goede en leerrijke uitleg over.Na een tijd van uitleg gingen we dan weer verder naar de volgende plek .



Hier werd dan de nieuwe kleurstoffen weer getoond  ,iedereen die wou kon zelfs die stoffen vast nemen ,en wie wou zelfs proeven .Deze stoffen zijn dan ook heel natuurlijk .




Toen we weer verder gingen liet hij al zijn machinies zijn waaronder de plekmachies ,molens en de vulmachinies waar de pakken werden gevuld en verpakt.Verder liet hij de rekken zijn waar alle mixen van verpa en geers gesorteerd liggen







Na de rondleiding kon te nog wat rondkijken in zijn nieuwe winkel ,die hij daar nu heeft en waar alle voeders en pellets van Verpa-Geers heeft liggen.





 


Na nog wat bij gepraat te hebben en nog wat koffie ben ik dan maar weer vertrokken richting Belgie.Maar eerst Marjolein en Geert nog bedankt voor de gastvrijheidt.