dinsdag 29 september 2015

Verslag Interpole wedstrijd

Afgelopen weekend had aan het Nederlands julianakanaal voor de 13 de keer de INTERPOLE plaats.Dit is een wedstrijd voor teams van 4 .Er waren teams uit 9 landen (Oostenrijk,Luxemburg,Belgie,Nederland,Hongarije,Duitsland …..
 
De Organisatie was in de handen van D.Liebert van het Maver/v.d.Eynde Team Duitsland.De weken voor dit weekend waren de trainnigseccies anders uitstekkend.

Maar het juliannakanaal staat gekend als een grillig en moeilijk wedstrijdwater,door het steeds verandere,van stroming ,stijgen en dalen van het water tot soms 30 cm en meer.
 
Op donderdag stond er nog een oefenwedstrijd plaats,toen bleek het al zeer moeilijk om de vis te vangen.

Na de eerste wedstrijd dag waren de vangsten hier en daar wat beter omdat er toch al meer voorns en brasem werd gevangen.Na de weging en telling bleek dat er 2 teams met evenveel punten waren namelijk het Team van Pole Doc uit  Duitsland en Team Maver Austria.
 
De tweede dag werd niet veel beter maar er werdt hier en daar een brasem gevangen.Op sommige stroken werd zeer weinig gevangen zelfs de grondel liet het over de ganse lijn ook afweten. Wie een mmoie voorn of Brasem wist te vangen wist dan ook zeker een vroege te maken in de sector waar ze visde. Soms was het verschil ook van een mooie vis te vangen of te verspelen een groot verschil in het klassement .Daar kon het Team van Maver Austria van mee spreken.Het koste hun het podium.
 
   

 
 
 
                   Team Maver Austria  4 plaats

http://www.champions-team.de/…/Interpole-2015-bleibt-Stippe…