zondag 7 juli 2013

STAP IN HET SPOOR VAN DE KAMPIOENEN MET VERPA-GEERS

Dat Verpa de laatste jaren flink aan de weg timmert is goed te zien. De producten van deze succesvolle leverancier vind je in veel hengelsportwinkels. Het productscala is flink uitgebreid en bestaat allang niet meer uit alleen een lokvoerlijn. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet verzinnen of het komt wel bij Verpa vandaan. Als je zo onderstaande advert eens bekijkt hebben ook diverse toppers de vangkracht van de Verpamaterialen al ontdekt.




VERPA-GEERS brengt diverse leemsoorten op de markt

 

Verpa heeft haar produktassortiment sinds kort uitgebreidt met een tiental verschillende soorten leem. Zo zijn er binnen het assortiment Leem Zwaar en Licht 5 kleurtypes op de markt gebracht.
Leem is perfect om toe te passen bij bij een visserij op extreem diep en/of snel stromende wateren. Ook op kanalen en rivieren met zware scheepvaart komt dit produkt bij uitstek tot zijn recht. Leem kan zowel gebruikt worden als verzwaring van het lokaas of om puur te gebruiken.




Deze leemsoortenprodukt zijn goed puur te gebruiken in combinatie met vers de vase. Een aantal leembollen hiervan verzekert je ervan dat zelfs bij de meest extreme stroming en/of scheepvaart je muggelarven daar blijven waar je ze hebben wilt, op je voerplaats. In tegenstelling tot bij lokaas hechten de larven zich aan de leemaarde die, nadat de bollen op de bodem zijn open gegaan, als een hoopje op de bodem bijelkaar blijven liggen. Perfect dus om de brasem om 1 plaats te houden.
Bij de visserij met muggenlarven is het een absolute "must" om ze voor het gebruik eerst goed te "ontvetten" en los te maken. Hiervoor is DROGE LEEM het perfecte produkt. Wanneer je muggelarven aanschaft zullen ze vaak puur zijn verpakt zijn in krantenpapier.
Wanneer je de larven nu gewoon zou vermengen met het lokaas zou een groot percentage ervan op het wateroppervlak blijven drijven. Dat kan niet de bedoeling zijn. De beste manier om dit te voorkomen is door simpelweg wat DROGE LEEM te vermengen met de larven en er daarna voorzichtig doorheen te wrijven met je handen. De larven komen zo los van elkaar en beginnen te bewegen.
Het is daarna ideaal om de larven die je hebt losgemaakt en die je niet onmiddelijk vermengt met het lokaas opnieuw te verpakken in nieuw en vooral droog krantenpapier.
Daarnaast brengt Verpa Bentoniet op de markt. Dit is een prachtig produkt dat steeds meer sportvissers op de juiste waarde weten in te schatten. BENTONIET is ideaal om toe te voegen aan vrijwel alle andere vochtige grondsoorten.Door de TOEVOEGING van een percentage BENTONIET krijgen je voertje meer bindkracht.