woensdag 23 april 2014

GEERS IS BACK

Nadat het zeer rustig rond het bedrijf GEERS in de afgelopen jaren geworden is, heeft een verandering van eigenaar krachtige impuls aan de activiteiten van dit bedrijf. Geert Pakvis nam het over een gerenommeerde zakenman GEERS en reputatie van dit bedrijf terug naar frontman nu proberen om het enigszins gehavend. Geert had samen dragen in moeizame werk de formuleringen van GEERS feed weer, omdat de vorige eigenaar wijzigingen in het aangebracht heeft en niet overeengekomen samenwerking in de overname van het bedrijf werd opgericht. Ten slotte kreeg de originele recepten van voedsel stoffen door de oprichter van Luc GEERS Geert en terug in zijn gebruikelijke topkwaliteit kon produceren.
Geert Pakvis is de eigenaar en chef-kok van de VGB lokaas fabriek, een bedrijf dat drie merknamen van zijn eigen. Voor een, dit is het merk verpakking, dan GEERS kijken Nicolaas en tot slot de label barbaar lokaas. De zetel van de VGB lokaas fabriek is gelegen de Nederlandse Naaldwijk, rechtstreeks op de Noordzeekust en de productie-installaties hebben zeer goede vervoersverbindingen.

Geert Pakvis - nieuwe Chief van GEERS en houder van de VGB lokaas fabriek
Meer dan 1400 m m² Geert Pakvis aangezien 2012 de nieuwe productie-installaties en haar 4 medewerkers omgaan met 500 ton per jaar voeden en stuur deze aan alle van Europa. De FA VGB lokaas fabriek heeft meer dan één vertegenwoordiger in Europa, zoals Frankrijk, Zweden / Noorwegen / Finland, de Benelux en Duitsland. Roberto Mazzasette is verantwoordelijk voor de distributie van GEERS in Duitsland en werkt nauw samen met Geert Pakvis. Roberto's innovatieve ideeën voortdurend in de productontwikkeling opgenomen en ook Geert werkt voortdurend aan nieuwe ideeën met bij te dragen tot de verdere ontwikkeling van de feed stroombereik. Met Udo Friedrich en Heiner Dettweiler vertegenwoordigen twee meer bekende hengelaars GEERS in Duitsland. Alsmede, in heel Europa zijn enkele hoogste vissers uit VGB aas fabriek ondersteund en bevorderd die natuurlijk Verhoog je ervaring in het bedrijf. Peter van der Willik, Nederlandse feeder expert en lid van de Nederlandse nationale ploeg heeft zoals zijn eigen voedsel bereik voor verpakking, afgestemd op de Nederlandse wateren en voorwaarden brengt de feed niet alleen Peter successen in Nederland.

Personeel in actie
Ruime feed voorraad

VGB lokaas fabriek richt zich op de behoeften van de vissers of op de veranderingen die zijn weerspiegeld bijvoorbeeld door doel vis beangelnden aan of zelfs veranderende omstandigheden van de viswateren. Met inbegrip van nieuwe mengvoeders vismeel gebaseerd waren bereid volgens Engelse top visser op programma zijn nieuw in de verpakking. De feeds 'Fruit de Mer' is beschikbaar in verschillende versies en al vindt gunst met de Duitse testen vissers. Greenfish knoflook is ook een interessante voeden, deze feed ontheemden over barbaar lokaas is speciaal ontwikkeld voor het koude seizoen en zal zeker stellen ook op de Duitse voedsel markt zelf.

Geert produceert topkwaliteit
De VGB lokaas fabriek showroom

Niet alleen voor de feed, Geert die kwaliteit de kern is toont de nieuwe kleuren van voering, die allemaal zijn voedsel-veilig, hun plaats op de planken van de visserij-winkels vindt. De tijden van ijzeroxide kleuren zijn voorbij voor eeuwig en ook moeten we vissers actief door het gebruik van biologisch afbreekbare componenten in het water en de bescherming van het milieu.

De nieuwe kleuren gedragen in het water zeer interessant
Geert Pakvis produceert feed voor bijna heel Europa, of Engeland, Italië of Hongarije, vele internationale topteams kunnen worden gemengd hun diervoeders door de VGB lokaas fabriek en te profiteren van de eersteklas één maaltijd, die worden gebruikt voor de productie van diervoeders. Hier, Geert Pakvis hecht veel waarde bij de aankoop van, enkel meel in zeer goede kwaliteit vinden hun weg in de feed zakken.
Zeker meer GEERS van de fabriek van VGB aas krijgt terug te zien in de toekomst, de eerste steen voor dit is